Preview en video: Honor View 20 – onze eerste indruk

Honor presenteerde afgelopen week de nieuwe Honor View 20. De smartphone kent een gaaf design, prima specificaties en een interessant prijskaartje. Wij delen na enkele dagen spelen alvast onze eerste indruk.

Honor View 20 preview

De Honor View 20 is de nieuwste smartphone van Honor, het dochtermerk van Huawei. Het merk kwam met de Honor 8X officieel terug naar Nederland en vanaf 29 januari ligt de Honor View 20 in de Nederlandse winkels. DroidApp was aanwezig bij de introductie in Parijs en hebben nu enkele dagen met het toestel gespeeld.

Honor View 20

De 4000 mAh accu doet prima zijn werk en we komen een volle intensieve dag goed door. Daarnaast levert de camera consequente beelden af, al lijkt deze in de avonduren wat veel ruis te tonen. Het scherm is opvallend door de punch hole. Dit is een cirkelvormige opening in het scherm; de notch is dus verleden tijd.

In onderstaande video bespreken we de Honor View 20 alvast. In onze uitgebreide review, die binnenkort online komt, zullen we natuurlijk alle aspecten van het toestel uitgebreid bespreken.

De Honor View 20 is verkrijgbaar bij: CoolblueBol.com, Belsimpel. Wanneer je voor 29 januari pre-ordert, krijg je een gratis Honor Watch Magic erbij.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel