Horlogemerk Fossil komt met eigen Android Wear-smartwatch

Het horlogemerk Fossil komt met een eigen smartwatch op Android Wear. Het bedrijf werkt hiervoor samen met chip-fabrikant Intel. Fossil gaat zich mengen in de strijd van de smartwatches met andere fabrikanten zoals LG, Sony en Motorola.

Fossil met Android Wear

Horlogefabrikant Fossil heeft haar eigen ronde smartwatch aangekondigd. De wearable met Android Wear lijkt wat weg te hebben met de Moto 360 van Motorola. Veel specificaties heeft het merk niet uit de doeken gedaan, maar wel is bekend dat Fossil voor de productie van de smartwatch samengewerkt heeft met chip-fabrikant Intel.

Vermoedelijk gaat het hier om een Android Wear-smartwatch met een LED-display die niet compleet rond doorloopt. Net als bij de Moto 360 is hier onderaan een zwarte balk te zien. Motorola gebruikt deze ruimte voor onder andere de lichtsensor. Het is mogelijk dat ook Fossil deze ruimte daarvoor gebruikt.

Een prijs, uitgebreide specificaties en een releasedatum zijn op dit moment nog niet bekend. Wanneer er meer gegevens naar buiten komen, lees je dat uiteraard terug op DroidApp.nl.

Bekijk ook:

via Engadget

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel