‘HTC One M8 krijgt 3 januari update Android 5.0 Lollipop’

Volgens nieuwe berichten zal HTC vanaf 3 januari 2015 Android 5.0 Lollipop uitbrengen voor de HTC One M8. Eerder maakte HTC al bekend dat het binnen 90 dagen na release van de nieuwe Android-versie de HTC One M7 en One M8 van Android 5.0 Lollipop wilde voorzien.

HTC zal volgens de laatste berichten 2015 al goed beginnen. 3 januari zal namelijk gestart worden met de update naar Android 5.0 Lollipop voor de HTC One M8. Een insider zou dit hebben vernomen van HTC tijdens een meet-up in Londen. De insider heeft contacten met Llabtoofer, een bron die vaker nieuwtjes rondom HTC naar buiten brengt.

sense3

HTC beloofde voordat Android 5.0 Lollipop gelanceerd werd, dat het de update binnen 90 dagen na release uit zou gaan brengen voor de HTC One M7 en HTC One M8. Vorige week schreven we al dat de HTC One M7 vermoedelijk eind januari de update uitgereikt krijgt.

Begin november wist HTC te melden dat het inmiddels was gestart met de ontwikkeling van Android 5.0 Lollipop voor de twee vlaggenschepen uit de One-serie van de Taiwanese fabrikant. Ook lekte eerder al screenshots uit van de nieuwe versie van HTC Sense in Lollipop.

Wanneer er meer informatie is rondom de updates, dan lees je dat uiteraard terug op DroidApp!

Lees ook

Reageer op dit artikel