Huawei Watch: gelikte wearable opgedoken op vliegveld

Op de luchthaven van Barcelona is vandaag door Duitse collega’s de nieuwe smartwatch van Huawei opgemerkt. De Huawei Watch, zoals de wearable zal gaan heten, valt op door het gelikte design.

Huawei Watch

Zondag 1 maart zal Huawei een persconferentie houden in Barcelona tijdens het Mobile World Congress. Toch is al bekend wat Huawei aan gaat kondigen. De laatste tijd waren er al hints uitgestuurd door Huawei, maar die hebben we nu niet meer nodig. De Huawei Watch zal zondag aangekondigd gaan worden.

Huawei Watch

Huawei heeft op de luchthaven van Barcelona grote posters opgehangen, waar de Huawei Watch duidelijk zichtbaar is. De Duitse collega’s van Techhive deden de ontdekking. De metalen of leren band vormt samen met de ronde behuizing een tijdloos design, geeft Huawei als omschrijving.

Naar verwachting zal Huawei de Huawei Watch voorzien van eigen vooringestelde Watch Faces, maar deze zullen wel zelf instelbaar zijn. Dit alles dankzij de integratie met Android Wear. De Duitse bron meldt dat het horloge van de Chinese fabrikant 199 euro zal gaan kosten. De Huawei Watch zal leverbaar zijn met een gouden behuizing met bruine lederen band, in het zilver met een metalen band of een zwarte behuizing met een passende sportieve band.

Morgen is de persconferentie van Huawei, DroidApp zal uiteraard uitgebreid verslag doen van deze aankondiging.

Lees ook: Wat kunnen we verwachten van het Mobile World Congress 2015?

Lees ook

Reageer op dit artikel