Is dit de Samsung Galaxy S6 Mini?

Samsung komt naar verwachting volgende maand met de Samsung Galaxy S6 Mini. Samen met nog twee nieuwe toestellen moet de Galaxy S6 Mini een nieuwe doelgroep raken. Van de Galaxy S6 Mini zijn nu foto’s opgedoken.

Samsung Galaxy S6 Mini

Vind je de normale Samsung Galaxy S6 ook te groot? Samsung werkt volgens berichten aan een kleinere variant van haar vlaggenschip. De Samsung Galaxy S6 Mini dook eerder al op in het geruchtencircuit, en nu zijn er foto’s opgedoken van het vermeende toestel.

Samsung Galaxy S6 Mini

In de eerdere geruchten die kwamen werd gesproken over een 4,6 inch beeldscherm. Maar er wordt ook gesproken over een 4,7 inch beeldscherm. Daarnaast zou het toestel een Qualcomm Snapdragon 808 processor meekrijgen, dezelfde processor als in de LG G4.

image

Het interne geheugen van de Galaxy S6 Mini zou 16GB bedragen en hiervan is onbekend of dit uitgebreid kan worden met een geheugenkaart. Het RAM-geheugen zou 2GB bedragen. Tevens zou de kleinere broer van de Galaxy S6 voorzien zijn van een 16 megapixel camera en een 5 megapixel front-camera.

Samsung Galaxy S6 Mini

Wanneer de Samsung Galaxy S6 Mini precies aangekondigd gaat worden is niet bekend. Wel houdt Samsung volgende maand een persconferentie waarbij de Samsung Galaxy S6 Edge+ en Samsung Galaxy Note 5 worden aangekondigd. Het is goed mogelijk dat Samsung de Galaxy S6 Mini aan zal kondigen tijdens de IFA in Berlijn, begin september.

via PhoneArena

Lees ook

Reageer op dit artikel