‘LG G4 geplaagd door touchscreen-problemen’

Sinds ruim twee weken ligt de LG G4, het vlaggenschip van LG voor dit jaar, in de Nederlandse winkels. Het toestel heeft veel in huis waardoor het een erg aantrekkelijk smartphone is, maar toch zit er een keerzijde aan dit positieve verhaal. Sommige gebruikers maken melding van problemen met het touchscreen.

LG G4 touchscreen problemen

Het touchscreen van de recent uitgebrachte LG G4 zou volgens een groep gebruikers last hebben van problemen. De bugs in het touchscreen van de LG G4 zouden ervoor zorgen dat op sommige momenten (niet voortdurend) het scherm slecht of niet reageert op aanrakingen, zoals het ontgrendelen met Knock Code.

LG G4

De touchscreen problemen bij de LG G4 zouden er voor zorgen dat niet alle acties zoals scrollen, swipen en aanrakingen goed worden uitgevoerd. Het display zou hier met name last van hebben wanneer het toestel warm aanvoelt doordat het toestel even gebruikt wordt.

Hier op de redactie hebben we de LG G4 nu ruim twee weken en tot nu toe vrijwel geen last gehad van het probleem. Wel merken we dat soms KnockOn niet altijd even direct reageert, maar dat kan ook expres zijn zodat niet bij elke aanraking het toestel ontgrendeld in de broekzak. Tevens moet bij KnockOn twee keer achter elkaar getikt worden op vrijwel exact dezelfde plaats.

Merk jij met regelmaat problemen met het scherm van je LG G4? Laat het weten door een reactie achter te laten onder dit bericht.

Bekijk ook:

via XDA

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel