LG rolt software-update V10b uit voor LG G4

LG is in Nederland begonnen met het uitrollen van een software-update voor de LG G4. Het betreft een update naar versie V10b die diverse verbeteringen met zich mee brengt. Deze update is de eerste update voor het vlaggenschip van LG voor dit jaar.

LG G4: V10b update

Nederlandse bezitters van de LG G4 kunnen vanaf nu een update binnenhalen. De software-update voor de LG G4 heeft versienummer V10b-JUN-11-2015 en is iets meer dan 180 MB groot. De wijzigingen in de update zijn niet heel uitgebreid omschreven in de changelog. Wel is duidelijk dat er ‘bruikbaarheidverbeteringen’ zijn doorgevoerd via een Google-patch. De verwachting is dat eventuele lekken in de beveiligingen of andere bugs hiermee gedicht en opgelost worden.

LG G4 V10b update

De V10b-update voor de LG G4 zorgt er verder voor dat de bruikbaarheid en functionaliteit verder is verbeterd. Of hiermee de problemen met het touchscreen zijn verholpen, die sommige gebruikers hebben ervaren, is niet bekend. Wel kregen we van enkele LG G4 bezitters door dat de verandering in de kleurweergave in direct zonlicht verbeterd lijkt te zijn.

LG G4

LG G4: controleren op updates

LG rolt de V10b update over-the-air (OTA) uit, waardoor je de update direct via de LG G4 zelf kunt downloaden. Mocht je nog geen melding van de update hebben gekregen, dan kan je de onderstaande stappen volgen om te kijken of je de update binnen kunt halen.

  • Ga naar ‘Instellingen’
  • Ga naar het tabblad ‘Algemeen’
  • Scroll naar beneden en tik op ‘Over deze telefoon’
  • Ga naar ‘Update Center’
  • Tik op ‘Software update’
  • Kies ‘Controleer nu voor update’

We raden je aan om de update via een WiFi-verbinding te downloaden. Dit omdat de update vrij groot is om te downloaden. Mocht je de update hebben gedownload op je LG G4, zijn we erg benieuwd naar welke veranderingen en/of verbeteringen jij bent tegengekomen.

Bekijk ook:

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel