LG Korea brengt grote update uit vol verbeteringen voor LG G4

In Korea is LG begonnen met het uitrollen van een grote update voor de LG G4. Het gaat hierbij om een update waarin een aantal problemen worden opgelost. De LG G4 is het vlaggenschip van dit jaar, van de Koreaanse fabrikant.

LG G4 update

In Korea is voor de LG G4 een grote update uitgebracht. Deze update lost een aantal bugs op waar de smartphone mee te kampen had. Sommige gebruikers wisten te melden dat de telefoon erg warm werd bij het gebruik van bepaalde apps. Dit is een van de problemen die wordt opgelost met de update. Een andere verbetering is dat bij het gebruik van een dikkere screenprotector, de telefoon beter zal reageren.

Update LG G4

Met de update voor de LG G4 wordt het bij ‘recente apps’ ook mogelijk gemaakt een app ’te pinnen’. Hierdoor blijft een scherm met die app ‘vast staan’. Dit kan handig zijn als je een foto op je telefoon aan anderen wilt laten zien en ze niet door heel je telefoon hoeven te bladeren. Ook kan een kind een bepaald spel blijven spelen en niet je telefoon gaan verkennen.

De helderheid van het display zou in een omgeving met veel licht beter tot zijn recht komen. In onze LG G4 review bleek al dat de helderheid niet slecht is in dit soort omstandigheden, maar wel een stap verder had gemogen. Tot slot is de weergave van de batterij-bespaarmodus aangepast, wordt MirrorLink ondersteund en zijn eventuele problemen met Smart Notice zijn opgelost.

Vorige week bracht LG voor de LG G4 al de V10b update uit. We hebben LG Nederland gevraagd of deze update ook buiten Korea wordt uitgebracht. LG laat daarop tegenover DroidApp het volgende weten:

We zijn continu bezig om onze smartphones van updates te voorzien om een goede gebruikservaring te kunnen bieden. Op het moment hebben we nog geen concrete datum voor een nieuwe maintenance release bij de LG G4.

via PhoneArena

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel