LG V10 opnieuw opgedoken met dubbel scherm voor notificaties

Onlangs dook de nieuwe LG V10 op. Het concept van dit toestel is interessant, doordat er boven het scherm een extra scherm is te vinden. De technologie die LG vermoedelijk gaat gebruiken doet denken aan die van de Samsung Galaxy S6 Edge.

LG V10

Achter de schermen is LG naar verwachting bezig met de ontwikkeling van de LG V10. Of het toestel definitief deze naam krijgt, is nog maar de vraag, ook de naam LG G4 Pro is voor het toestel opgedoken. Wel is er een duidelijke render opgedoken van het nieuwe toestel. Hierop is te zien dat het toestel boven het scherm een extra scherm krijgt, waar notificaties en meldingen weergegeven kunnen worden. Dit doet denken aan de Samsung Galaxy S6 Edge, die ook een gedeelte van het scherm kan activeren voor meldingen.

LG V10

Naast het vertonen van meldingen kan het tweede scherm ook gebruikt worden voor snelkoppelingen naar apps. Op deze manier hoef je niet heel het scherm te activeren en diverse stappen te doorlopen. Naast het secundaire scherm is de front-camera te vinden. Daarnaast lijkt het erop dat er nog een camera aanwezig is. Wat LG hiermee wil bereiken, moeten we nog even afwachten totdat het toestel gepresenteerd is. De foto van het toestel is naar buiten gebracht door de doorgaans vrij betrouwbare leaker Evleaks.

Op 1 oktober heeft LG een persaankondiging gepland staan. Of we daar de LG V10 gaan zien is nog maar de vraag. De kans erop is zeker aanwezig. Wanneer er meer bekend is, lees je dat uiteraard op DroidApp.

bron Evleaks
via Smartdroid

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel