Luxere LG G4 opgedoken bij certificaat-center

LG is bezig met een luxere versie van de LG G4. Wat de precieze naam zal gaan worden van het toestel is nog niet helemaal bekend, maar LG G4 Pro of LG G4 Note als naam is goed mogelijk. Het toestel is nu te zien voor de camera en laat een aantal interessante elementen zien.

LG G4 Note

De LG G4 is sinds juni op de markt. Nu zijn er foto’s opgedoken van een luxere versie van de LG G4. Welke naam de LG meekrijgt, is niet bekend. Er gaan geruchten over een LG G4 Pro of LG G4 Note.

Bij een certficerings-centrum TENAA is dit toestel opgedoken en naar verluidt is het goed mogelijk dat het toestel 10 oktober aangekondigd zal worden. Onder de modelnaam LG H968 V10 is het toestel nu te zien, maar veel specificaties zijn niet bekend. Het toestel zal beschikken over een metalen frame en een kunststof achterkan, waarbij de achterkant, net als bij de LG G4, verwijderbaar is. Dit heeft als voordeel dat de accu van het toestel ook verwisseld kan worden.

Aan de achterkant zien we de herkenbare toetsen, terwijl aan de voorkant de camera en de sensoren achter het glas plaats hebben genomen. Wat dit betekent voor het toestel, is niet helemaal duidelijk. Het is mogelijk dat LG hiermee een nieuwe technologie gebruikt.

De ‘leaker’ Evleaks laat weten dat het toestel mogelijk over een 5,7 qHD display gaat beschikken. Tevens zou het toestel beschikken over dezelfde processor als de LG G4, de Snapdragon 808. De camera zou 16 megapixel tellen, de front-camera 5 megapixel en daarnaast is er een slot voor een geheugenkaart en een geïntegreerde vingerafdrukscanner.

via evleaks

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel