‘Nexus 6 met Android L uitgelekt in persfoto’

Een van de beste insiders in de telecomwereld heeft een persfoto naar buiten gebracht van de Nexus 6 met Android L. De Nexus 6 gaat al enige tijd rond in het geruchtencircuit, maar nu lijkt er toch nog meer duidelijk te worden over het toestel.

Evan Blass, een belangrijke insider uit de telecomwereld heeft met zijn Twitter-account evleaks al meerdere keren het bij het juiste eind gehad. Nu heeft de insider een persfoto naar buiten gebracht van de vermoedelijke Google Nexus 6. Eerder doken al foto’s op van de Nexus 6.

Nexus6_leak

De verwachting is dat morgen, 15 oktober, de Google Nexus 6 wordt aangekondigd, samen met de definitieve naam voor Android L.

Op de persende van de Nexus 6 zien we Android L met wat gewijzigde icoontjes. De vormgeving van de Nexus 6 lijkt op die van de Moto X. Echter zal de Nexus 6 beschikken over een metalen, aluminum behuizing met een 5,9 inch beeldscherm.

Hoewel ik persoonlijk mijn twijfels een beetje heb bij deze persfoto (de afwerking rond de knop en afwerking over het algemeen van de foto is niet optimaal. Dit hoeft niet te betekenen dat het niet in de buurt komt van het uiteindelijke ontwerp van de Nexus 6.

Vanmorgen doken al drie nieuwe video’s op, waarmee Google een grote marketingcampagne op touw wil zetten voor Android.

Lees ook

Reageer op dit artikel