‘Nokia C1 met Android nu te zien op foto’s’

Van het weekend verschenen al mogelijke concepten van de nieuwe Nokia C1 smartphone met Android. Het strak vormgegeven toestel is nu ook voor de camera opgedoken en te zien op verschillende foto’s. Is dit de Nokia C1 met Android?

Nokia C1

Nokia is achter de schermen druk bezig met het ontwikkelen van een eigen Android-smartphone. Het bedrijf mag deze voorlopig nog niet uitbrengen omdat er een overeenkomst van kracht is tussen Nokia en Microsoft, maar daarna is het bedrijf vrij om te gaan. Zaterdag verschenen er al Nokia C1 renders die het concept van de nieuwe smartphone weergaven.

Nokia C1

De nieuwe Nokia C1 zou nu te zien zijn op de bovenstaande foto’s. Veel is er nog niet bekend over het toestel, maar vermoedelijk zal het toestel de Z Launcher-schil krijgen over Android 6.0 Marshmallow. Z Launcher is eveneens een launcher die ontwikkeld is door oud-werknemers van de ontwikkelafdeling van Nokia.

Nokia zal de Nokia C1 vervaardigen uit een volledige metalen unibody-behuizing met afgeronde randen. Ook de randen aan de voorkant bij het beeldscherm zijn opvallend dun. Daarnaast zou er volgens geruchten gebruik gemaakt worden van een 5.0-inch Full-HD beeldscherm met een Intel Atom processor. Wat denk jij van deze nieuwe Nokia-smartphone met Android?

via mobilissimo

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel