Samsung Galaxy Note 4: Stagefright-update beschikbaar

Samsung is begonnen met het uitrollen van een nieuwe update voor de Samsung Galaxy Note 4. Vorige maand kreeg de Note 4 al de update naar Android 5.1.1 Lollipop, nu is er een belangrijke beveiligingsupdate beschikbaar voor het toestel. De update is bedoeld om het Stagefright-lek te dichten.

Galaxy Note 4: Stagefright-patch

De nieuwe update voor de Samsung Galaxy Note 4 dicht het Stagefright-lek in Android. Vorige maand bracht Samsung Android 5.1.1 Lollipop uit voor de Note 4 en nu is het tijd voor een beveiligingsupdate. Het zal hier gaan om de ‘eerste generatie’ van het ernstige Stagefright-lek. Stagefright 2.0 waarover we vorige week berichtten, is nog te vers om daar al een update voor klaar te hebben. De update met het buildnummer N910FXXU1COI3 zal verder een aantal verbeteringen doorvoeren in de stabiliteit en de prestaties.

Samsung Galaxy Note 4

Vanaf nu wordt de update over-the-air (OTA) verspreid voor unbranded Galaxy Note 4-toestellen. De update is ongeveer 83MB groot en als de update beschikbaar is voor je toestel, krijg je hiervan een melding op je smartphone. Je kunt ook handmatig controleren of er een update klaarstaat. Hiervoor kan je naar Instellingen > Toestel-info > Software-update. Hier kan je de optie kiezen om op de updates te controleren.

Tip: Henk

Lees ook

Reageer op dit artikel