Samsung Galaxy S6 vier dagen voor aankondiging uitgelekt [Update 2]

Samsung hield alles redelijk goed verborgen voor het publiek leek het… tot vandaag. Na de HTC One M9 is nu de Samsung Galaxy S6 uitgelekt. Het toestel is op meerdere afbeeldingen te zien.

Vier dagen voor de lancering van de Samsung Galaxy S6 is het nieuwe vlaggenschip van de Koreaanse fabrikant uitgelekt. Het toestel zit weliswaar in noppenfolie, de foto’s geven goed aan welke kant Samsung met de Galaxy S6 op wil. Eerder lekte de HTC One M9 al uit, die ook op het Mobile World Congress aangekondigd gaat worden.

Samsung Galaxy S6

Aan de voorzijde van de Samsung Galaxy S6 vinden we de camera met de sensoren en een home-button. De home-button zou volgens de bron vrij groot zijn. Dit omdat Samsung hier direct ook een vingerafdruksensor van zou willen maken.

De Samsung Galaxy S6 heeft aan de achterzijde uiteraard ook een camera, met flitser en waarschijnlijk een hartslagmeter. Daarbij zou het toestel ondersteuning bieden voor draadloos opladen door de glazen achterkant. De zijkanten van het toestel bieden plaats aan de volumetoets. Deze is niet langer meer een lange balk, maar bestaat nu uit twee losse toetsen.

Samsung zal aanstaande zondag de Samsung Galaxy S6 aankondigen, samen met de Samsung Galaxy S6 Edge. DroidApp houd je uiteraard op de hoogte van de gebeurtenissen op het Mobile World Congress.

Update 25-02-2015 22:01: Op het XDA forum is nog een vierde foto opgedoken van de Samsung Galaxy S6, op deze foto is de zijkant van het toestel beter te zien.

rps20150225_123611

Update 26-02-2015 08:30: Er zijn meer afbeeldingen verschenen van de vermoedelijke Samsung Galaxy S6. Het is niet duidelijk of het hier inderdaad gaat om de Galaxy S6, maar het ziet er vrij realistisch uit. De foto’s kan je hieronder bekijken. We zien tevens de vermoedelijke Samsung Galaxy S6 Edge.

Bron: XDA
Via: Allaboutsamsung.de

Lees ook

Reageer op dit artikel