Samsung melkt Galaxy-lijn verder uit met Galaxy S4 Mini Plus

Samsung brengt met regelmaat ‘nieuwe’ toestellen uit, met specificaties die overeen komen maar toch een andere naam krijgen. In alle stilte heeft Samsung nu dit met de Galaxy S4-lijn ook gedaan. De Koreaanse fabrikant komt namelijk met de Samsung Galaxy S4 Mini Plus.

Samsung Galaxy S4 Mini Plus

Samsung heeft stilletjes de Samsung Galaxy S4 Mini Plus gereleased. In sommige regio’s, waaronder Nederland, zal het toestel op de markt komen onder de naam Samsung Galaxy S4 Value Edition. Het toestel moet een verbeterde versie zijn van de Samsung Galaxy S4 Mini, die twee jaar geleden werd uitgebracht door de Koreaanse fabrikant. Het typenummer van de Galaxy S4 Mini Plus is GT-i9195i en is opgedoken op de website van Samsung Duitsland.

Samsung Galaxy S4 Mini Plus

Het toestel is verkrijgbaar in zwart en wit en heeft 8GB aan intern geheugen, wat uitgebreid kan worden met een geheugenkaart. De Samsung Galaxy S4 Mini Plus heeft verder een 4,3 inch qHD Super AMOLED beeldscherm (resolutie 540 x 960 pixels), een 8 megapixel camera en een 1,2GHz quad-core processor. Verder is er 1.5GB aan RAM-geheugen beschikbaar en is er een 1900 mAh sterke accu aanwezig. De processor is dus het enige verschil tussen de Samsung Galaxy S4 Mini en de Galaxy S4 Mini Plus.

Samsung Galaxy S4 Mini Plus

De nieuwste Android-versie vinden we niet op de Samsung Galaxy S4 Mini Plus. Het toestel draait namelijk op Android 4.4 KitKat. In Duitsland heeft het toestel een prijskaartje meegekregen van 239,00 euro. Inmiddels heeft DroidApp ontdekt dat het toestel ook in Nederland te koop is.

Bij Belsimpel is de Samsung Galaxy S4 Mini Plus beschikbaar voor iets meer dan 200 euro onder de naam Samsung Galaxy S4 Mini VE.

Lees ook

Reageer op dit artikel