Samsung Galaxy S4: Android 5.0.1 Lollipop uitgerold in Nederland

In Nederland is Samsung begonnen met het uitrollen van Android 5.0.1 Lollipop voor de Samsung Galaxy S4. Ook uit België melden gebruikers dat ze de melding krijgen dat ze de update naar Android 5.0.1 krijgen op hun Galaxy S4.

Samsung Galaxy S4

Samsung’s vlaggenschip uit 2013 krijgt vanaf nu de update naar Android 5.0.1 Lollipop uitgerold. De update naar Lollipop is een wens van veel S4-gebruikers en nu is het dan zover. Als eerste was de Vodafone-branded versie van de Galaxy S4 aan de beurt en nu bereikt de update ook de unbranded-versies van de Samsung Galaxy S4.

Samsung Galaxy S4 header

Android 5.0.1 Lollipop

Samsung heeft met de Lollipop-update diverse verbeteringen doorgevoerd voor de Samsung Galaxy S4. De snelheid van het toestel is verder geoptimaliseerd en op het vergrendelscherm van het toestel kan je nu de meldingen en notificaties aflezen. Net als bij de update die eerder voor de Samsung Galaxy S5 beschikbaar kwam is er meer Material Design toegevoegd aan Samsung TouchWiz.

Gebruikers van de Samsung Galaxy S4 melden aan DroidApp dat de update traag beschikbaar komt op hun toestel. Het kan dus even duren totdat je de melding krijgt dat Android 5.0.1 beschikbaar is voor je Samsung Galaxy S4. De update brengt softwareversie LRX22C.I9505XXUHOB7 met zich mee en is ruim 1GB groot. Het is dus aan te raden deze via een WiFi-verbinding te downloaden.

Tip: Henk

Lees ook

Reageer op dit artikel