Samsung QuickPanel Restore brengt snelle instellingen terug

De snelle instellingen van de Samsung Galaxy S6 en Samsung Galaxy S6 Edge waren de afgelopen dagen een stuk minder snel te bereiken. Diverse gebruikers maakten melding van missende snelkoppelingen naar de instellingen. Samsung heeft nu de app ‘QuickPanel Restore’ uitgebracht waarmee je de quick settings in de taakbalk weer terugkrijgt.

Toggles Galaxy S6

Samsung heeft een applicatie vandaag uitgebracht waarmee gebruikers weer toegang krijgen tot de snelle instellingen. In de afgelopen dagen wisten veel gebruikers te melden dat zij niet meer toegang hadden tot alle snelle instellingen. Op mysterieuze wijze verdwenen de toggles van het scherm van de Samsung Galaxy S6 en Samsung Galaxy S6 Edge.

QuickPanel restore

De applicatie QuickPanel Restore kan gratis gedownload worden uit de download-winkel van Samsung: Galaxy Apps. Bij het openen van de app krijg je de mogelijkheid om op ‘restore’ te klikken. Wanneer dit is gebeurd, heb je je vertrouwde snelle instellingen, zoals de ‘private mode’, ‘hotspot’ en ‘mobiele gegevens’ weer terug.

Bekijk ook:

via AllAboutSamsung

Lees ook

Reageer op dit artikel