‘Sony Xperia P2 uitgelekt: compact en met geweldige camera’

De Sony Xperia P2 is vandaag vermoedelijk uitgelekt. De Xperia P2 valt op door de interessante camera-functies. Het toestel heeft echter nog meer interessante specificaties.

Sony Xperia P2

Sony is naar verwachting achter de schermen bezig met een nieuw interessant toestel. Het zou gaan om de Sony Xperia P2 welke voorzien is van een 1.9GHz Snapdragon 810 processor met een RAM-geheugen van 3GB. Het interne geheugen zou 32GB bedragen, maar het is onduidelijk of dit uitbreidbaar zal zijn. Onze verwachting is dat dit wel het geval zal zijn.

Sony Xperia P2

Sony zou de Sony Xperia P2 voorzien van een 12.1 megapixel camera, welke is voorzien van een Sony G OSS-lens met optische beeldstabilisatie. De camera-sensor krijgt een groothoek van 25mm en een f/2.0 diafragma. Tevens zou het toestel voorzien zijn van een dubbele LED-flitser, kan het beelden schieten in RAW en kan je de ISO-waarde bepalen met een minimum van ISO 64 en een maximum van ISO 25.600. Volgens de geruchten is het toestel verder in staat om in 2160p een video op te nemen en kan je selfies schieten met de 5.1 megapixel camera aan de voorzijde van het toestel.

Sony Xperia P2

Wat opvalt aan het design is de transparante balk onder het scherm. Deze werd in 2012 door Sony voor het laatst toegepast. Daarbij is de Sony Xperia P2 voorzien van een 5,2 inch IPS-beeldscherm met een resolutie van de 1080p. De Xperia P2 is een compacte smartphone met de vermoedelijke afmetingen 137,3 x 67,2 x 10,9 millimeter. Daarbij zullen de schermranden minimaal zijn. Daarbij is het toestel aan de achterzijde wat gebogen en is er onder de motorkap een accu van maar liefst 4240mAh te vinden.

Sony Xperia P2

Of de geruchten juist zijn, valt nog te bezien. De specificaties zijn waarschijnlijk té goed voor een toestel uit de P-serie. Het is mogelijk dat het hier gaat om een fan-made concept. Wat denk jij van de Sony Xperia P2 concept? Laat het weten middels een reactie onder dit bericht.

via GSMArena

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel