‘Sony Xperia Z4 uitgelekt in live foto’s’ [update 06-04]

Sony is druk bezig met de ontwikkeling van de Sony Xperia Z4. De Xperia Z4 zal de Sony Xperia Z3 gaan opvolgen en zal naar verwachting deze zomer worden aangekondigd.

Sony Xperia Z4

Sony zal vermoedelijk in de zomer van 2015 de Sony Xperia Z4 vermoedelijk gaan aankondigen. De Xperia Z4 wordt de opvolger van de Sony Xperia Z3. Vandaag zijn er foto’s opgedoken van de vermoedelijke Sony Xperia Z4. Het toestel laat een overeenkomend design zien in de stijl van de Xperia Z-lijn.

Sony Xperia Z4

Op de foto’s is te zien dat de Sony Xperia Z4 een Qualcomm MSM8994 processor heeft, it is de codenaam van de Snapdragon 810 processor, deze werd eerder gebruikt in de LG Flex 2 en de HTC One M9. Volgens de Griekse bron is het toestel voorzien van een LCD-scherm met een goede kleurweergave. De Sony Xperia Z4 krijgt de codenaam E6553 mee.

Sony Xperia Z4

Aan de achterzijde van de Sony Xperia Z4 vinden we een 20.7 megapixel camera met LED-flitser. De gehele achterzijde van het toestel is vervaardigd uit glas, waaruit ook de voorkant vermoedelijk zal bestaan. Daarbij zal de Xperia Z4 vermoedelijk beschikken over een 5,1 inch beeldscherm met een resolutie van 1080 x 1920 pixels.

Sony Xperia Z4

Eerder zijn de vermoedelijke specificaties gelekt van de Sony Xperia Z4. Daaruit zou blijken dat het vlaggenschip van Sony voor 2015 zou beschikken over 3GB RAM-geheugen, 32GB intern geheugen, een geheugenkaartslot om het geheugen uit te breiden en een 5 megapixel front-camera. Ook dit toestel zal beschikken over een IP68-certificering waardoor het stof- en waterdicht is. Wat opvalt is dat de accu vermoedelijk een 3400mAh batterij betreft, wat fors is voor een smartphone. Ter vergelijking; de Samsung Galaxy S6 heeft een accu met een capaciteit van 2550 mAh en de HTC One M9 2840mAh.

Update 06 april 2015 12:30: Er zijn nieuwe foto’s opgedoken waar het toestel in volle glorie is te zien. De Sony Xperia Z4 zou vermoedelijk volgens de bron voorzien zijn van een 5,2 inch beeldscherm met Full-HD of QHD resolutie en 4GB RAM-geheugen/werkgeheugen. De nieuwe foto’s vind je hieronder.

We zijn erg benieuwd wanneer Sony de Sony Xperia Z4 aan zal gaan kondigen. Wanneer we meer weten, lees je dit uiteraard op DroidApp.

via GSMArena

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel