Sony Xperia Z5: drie nieuwe toestellen uitgebreid te zien in video

Sony gaat tijdens de IFA in Berlijn komende week drie nieuwe toestellen aankondigen. Het gaat om de Sony Xperia Z5, de Sony Xperia Z5 Premium en de Sony Xperia Z5 Compact. In een uitgelekte video zijn de drie nieuwe toestellen nu opgedoken.

Sony Xperia Z5

Op het internet is een video verschenen van de Sony Xperia Z5-familie. Drie nieuwe toestellen zullen aangekondigd worden, komende woensdag, tijdens de IFA. We zien de Sony Xperia Z5 familie met een vingerafdrukscanner aan de zijkant, iets wat eerder al uitlekte.

Sony Xperia Z5

De verschillen tussen de drie verschillende versies, zit hem vooral in de schermresolutie. De Sony Xperia Z5 beschikt over een 5,5 inch LCD 4K-beeldscherm. Dit houdt in dat de telefoon een resolutie heeft van maar liefst 3840 x 2160 pixels met een pixeldichtheid van 800 pixels per inch. De reguliere Sony Xperia Z5 krijgt een 5,2 inch display en de Sony Xperia Z5 Compact krijgt een 4,6 inch beeldscherm. Deze zullen waarschijnlijk een resolutie hebben van respectievelijk 1080p Full-HD en 720p HD.

Sony Xperia Z5

Naast de vingerafdrukscanner aan de zijkant, zullen ook alle drie de toestellen voorzien zijn van een 23 megapixel camera. Ook zou er worden gesproken over een accu die bij alle drie de toestellen twee dagen mee moet gaan. Dit is interessant, zeker als een toestel voorzien is van een 4K-beeldscherm, iets wat erg veel van de batterij vraagt. Ook krijgen de drie toestellen naar verwachting een Snapdragon 810 processor.

Sony Xperia Z5

De onderstaande video laat alle belangrijke details zien van de drie nieuwe Xperia Z5-toestellen.

via Xperiablog

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel