LG Rolly: volledig oprolbaar toetsenbord voor je smartphone en tablet

LG heeft een nieuwe accessoire aangekondigd. Het gaat om een volledig oprolbaar toetsenbord met de naam LG Rolly. Het toetsenbord is bedoeld voor je smartphone en tablet.

LG Rolly

LG heeft de LG KBB-700 Rolly aangekondigd. De LG Rolly is een volledig oprolbaar toetsenbord voor je tablet en smartphone. Op het toetsenbord zijn vier rijen met toetsen te vinden. Je kan het toetsenbord zodanig oprollen dat hij zo in de handtas gestoken kan worden, zo meldt LG.

LG Rolly

Het toetsenbord werkt met één AAA-batterij en kan het daar drie maanden bij gemiddeld gebruik op uithouden. Aan het keyboard kan je via Bluetooth maximaal twee verschillende apparaten koppelen waarna je via een knop snel kunt schakelen.

De LG Rolly zal volgende week tijdens de IFA in Berlijn aangekondigd gaan worden. Eveneens in september zal de accessoire al in de Amerikaanse winkels liggen.

Voor het einde van het jaar komt de accessoire ook naar ‘geselecteerde regio’s in Europa. Of Nederland daar bij hoort, is nog niet bekend. Ook een prijs is nog niet bekend gemaakt door LG. Volgende week zullen we ook van de LG de nieuwe LG G Pad II 10.1 gaan zien op de IFA-beurs.

Lees ook:

bron LG
via Tweakers

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel