All In One Gestures: vanuit alle hoeken snel toegang tot apps

Heb je wel eens het gevoel dat je knoppen tekort komt op je smartphone. Dat je graag met een eenvoudige veeg-beweging veel gebruikte apps wilt openen? Met de app All In One Gestures heb je nog meer controle op je toestel en heb je razendsnel je applicaties geopend.

All In One Gestures

All In One Gestures geeft je met een simpele beweging snel toegang tot je apps. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het snel starten van je camera of je favoriete chat-app. Of heb je misschien een hotline met je schoonmoeder en wil je met één beweging haar contact voor ogen hebben; dan is de applicatie All In One Gestures een aanrader voor jou.

Snelkoppelingen

De applicatie is zeer eenvoudig en intuïtief opgebouwd en biedt vele mogelijkheden voor het maken van nog meer snelkoppelingen op je smartphone zonder eerst terug te hoeven naar je begin scherm. De app doet dit door het instellen van verschillende randen en hoeken, als trigger om vandaan te swipen. Hiermee kan je een actie starten die je zelf hebt ingesteld.

Mogelijkheden

De mogelijkheden die de applicatie biedt lijken haast eindeloos. Naast het kiezen van elke hoek en elke rand voor het starten van een actie, applicatie of shortcut word je ook de mogelijkheid geboden om de functie van de fysieke toetsen aan te passen.

Verder hebben de ontwikkelaars er nog voor gezorgd dat je ook op de statusbar nog een dubbel tik actie in kunt stellen. Indien je met al deze mogelijkheden toch nog te kort komt kan je via het menu kiezen uit meer hotspots of overschakelen naar hover-modus die werkt in combinatie met je vinger, muis of stylus.

Interface

De interface van de app voor alle instellingen is zeer eenvoudig en spreekt voor zich. Na het activeren van de app krijg je een wazig halfrond gebied te zien wat aangeeft dat dat een actief gebied is van de app die ingesteld is voor een actie. Dit gebied is naar wens in te stellen en kan zelfs helemaal transparant gemaakt worden zodat je andere applicaties weer volledig zichtbaar zijn.

Downloaden

All In One Gestures is gratis verkrijgbaar in de Google Play Store.

All in one Gestures
All in one Gestures
Ontwikkelaar: YS Liang
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel