Swiftly Switch: een snel menu voor je favoriete apps

Met de app Swiftly Switch kun je gemakkelijk switchen tussen je favoriete apps. Je kunt naar keuze instellen waar je Swiftly plaatst en dan het menutje uitklapt. Zo kun je snel en gemakkelijk je favoriete apps opstarten.

Swiftly Switch

Wanneer je een aardige verzameling van apps op je telefoon hebt is het wel zo makkelijk om je favoriete en recente apps snel te kunnen starten, iets wat Swiftly Switch mogelijk maakt. Stel standaard apps in en kies de apps die niet in het menu hoeven komen te staan. Ook kun je kiezen aan welke kant je Swiftly uit kunt klappen en hoe groot het menu is. Wanneer je de betaalde versie hebt kun je zelfs twee snelle menu’s aanmaken.

Swiftly Switch is er als gratis en betaalde versie. De betaalde versie van Swiftly Switch kost €2,09 en zorgt er ook voor dat bepaalde functies altijd beschikbaar zijn en niet voor een proeftijd van 7 dagen. Zelf vond ik het wel even uitpuzzelen hoe ik het menu van Swifly makkelijk geopend krijgt. Daarna dien je wel meteen voor de app te kiezen die je wilt openen.

Side bar screen Swiftly Switch
Side bar screen Swiftly Switch
Ontwikkelaar: de-studio
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel