Launchify: snel toegang tot apps die jij op dat moment nodig hebt

Launchify is een handige applicatie die zich aan jou aanpast. De app herkent namelijk wanneer je welke applicatie het meest gebruikt en kan daarbij ook gebruik maken van je thuis- of werklocatie. Op deze manier heb je altijd snel toegang tot je apps.

Launchify

Met Launchify kan je apps die je vaak gebruikt openen vanaf je vergrendelscherm of vanuit de notificatiebalk. Op deze manier hoef je niet zelf het menu van je smartphone in te duiden. Door je thuis- en werklocatie in te stellen weet Launchify ook welke applicaties hij moet adviseren als je op je werk bent, of juist thuis bent.

Het is in Launchify ook mogelijk om ‘onderweg’ in te schakelen, waardoor er tijdens het rijden bepaalde applicaties uitgelicht worden die van pas kunnen komen. Mocht je een bepaalde applicatie altijd laten weergeven in de balk met zes apps, dan kan je deze selecteren zodat deze niet uit het overzicht verdwijnt.

Naast de notificatiebalk en het lockscreen kan je de apps ook oproepen vanuit de Launchify widget. Hierdoor vind je direct de snelkoppelingen naar apps op je homescreen, zonder dat je zelf het homescreen moet aanpassen met je apps. De applicatie is gratis te downloaden uit de Play Store via onderstaande button. Daarnaast is de app vrij van advertenties en is de app van dezelfde maker als de app Instant.

Launchify- Quick App Shortcuts
Launchify- Quick App Shortcuts
Ontwikkelaar: Emberify - Instant
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel