‘Another Widget’ brengt Google Pixel 2 widget naar meer smartphones

Op de nieuwe Google Pixel 2 is een handige widget geïnstalleerd waarmee je naast het weer ook agenda afspraken kunt bekijken. Een ontwikkelaar heeft deze widget nu uitgebracht voor andere Android apparaten zodat je je telefoon in de Google Pixel 2 stijl kunt indelen.

Informatie widget van Pixel 2

Op de Pixel 2 is een nieuwe widget meegeleverd die je voorziet van relevante informatie. De kleine widget met de naam ‘Another Widget’ toont op exact dezelfde manier informatie over afspraken en het weer. Na het installeren kun je de widget op je startscherm plaatsen. Hierbij wordt gevraagd om toegang tot je agenda voor het tonen van afspraken. Heb je even geen afspraken dan wordt de huidige datum weergegeven.

In de instellingen van de widget is het mogelijk om bepaalde evenementen uit te sluiten, net als evenementen die de gehele dag duren. Standaard staat de temperatuurweergave in Fahrenheit maar ook dit is aan te passen naar Celsius.

Another Widget is gratis te downloaden uit de Google Play Store. We schreven vandaag ook over de Pixel 2 Launcher, maar mocht je niet de launcher aan willen passen, dan is deze widget een goed alternatief.

Another Widget
Another Widget
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel