Zooper Widget: enorm uitgebreide widget-app met widgets zoals jij ze wilt

Android staat bekend om zijn flexibele uiterlijk. Het is zeer eenvoudig om hem aan te passen aan je persoonlijke smaak en voorkeuren. Met de vele launchers die beschikbaar zijn doe je dat in een handomdraai. Echter lijken veel van de launchers qua uiterlijk toch redelijk veel op elkaar. Wil je dus echt eens iets anders, gebruik dan je favoriete launcher in combinatie met Zooper widget. Deze app bespreken we uitgebreid in dit artikel.

Zooper Widget

Met Zooper Widget zijn de mogelijkheden voor het aanpassen van je homescreen eindeloos. De enige beperking is waarschijnlijk je creativiteit. Met de bijgevoegde afbeeldingen kun je een impressie krijgen van alles wat er mogelijk is.

Zooper Widget is door de vele mogelijkheden niet bepaald een simpele applicatie te noemen en je zal echt even de tijd moeten nemen om te ontdekken hoe de applicatie werkt. Maar als je het eenmaal onder de knie hebt is het een leuke tijdverdrijf en kom je er snel achter dat de uren voorbij vliegen.

Widgets voor Zooper Widget

Vele tevreden gebruikers hebben mooie widgets gemaakt met Zooper Widget en delen deze graag met iedereen. Daarom zijn er in de Google Play Store verschillende pakketten te vinden met kant en klare widgets die je kunt gebruiken in Zooper Widget. Je kunt ze gebruiken zoals ze zijn maar ook is het aanpassen van deze widgets zeker mogelijk.

Aanvullende mogelijkheden

Binnen Zooper Widget is het mogelijk om widgets te maken die ook als knop functioneren. Een widget van een klok kan dus als knop dienen voor het openen van de alarm app. Maar ook is het mogelijk om widgets zo in te stellen dat ze je muziekcollectie kunnen bedienen. Een andere extra functionaliteit is dat je mega veel informatie over je smartphone of data verbindingen als widget aan je homescreen kunt toevoegen.

Downloaden

Ben jij dus iemand die vaak het uiterlijk van zijn telefoon aanpast, dan is dit zeker een applicatie voor jou. Om hem te ontdekken kan je eerst uitgebreid de gratis versie testen. Deze heeft wel een aantal beperkingen waaronder de mogelijkheid van het starten van applicaties met de widgets. Voor een bedrag van €2,99 heb je de volledige versie.

Zooper Widget
Zooper Widget
Ontwikkelaar: MYCOLORSCREEN
Prijs: Gratis
Zooper Widget Pro
Zooper Widget Pro
Ontwikkelaar: MYCOLORSCREEN
Prijs: € 2,99
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel