Contextual App Folder: de juiste apps binnen handbereik voor iedere situatie

We hebben via de Google Play Store een enorme keus aan applicaties voor Android. Hoe vind je dan snel de applicaties die je nodig hebt tussen de vele iconen in je app-drawer of op het homescreen als je niet zo georganiseerd bent? Dan is er de app Contextual App Folder; een erg handige app.

Contextual App Folder

Met de telefoons van tegenwoordig is het mogelijk om voor elk denkbaar onderwerp een app te installeren. Dit zorgt er al snel voor dat je enkele tientallen tot snel 100 applicaties op je telefoon hebt staan. Denk hierbij aan applicaties voor tijdens het sporten, wanneer je onderweg bent, thuis en op je werk en ook als je gewoon eens muziek wilt luisteren. Maar hoe vind je snel de passende apps die je nodig hebt?

C.A.F.

Contextual App Folder, afgekort C.A.F. is hierop je antwoord. Je kan namelijk met deze applicatie verschillende scenario’s configureren waarbij je moet denken aan een trigger gebaseerd op geo-locatie, WiFi-netwerk, tijdstip en verbonden bluetooth apparaat.

Scenario’s

Per scenario kan je de benodigde applicaties toewijzen die dan tezamen in een map getoond worden. Deze map is gewoon een widget die je toevoegt aan je homescreen. Het uiterlijk van de map is ook op vele manieren te configureren zodat je hem naar eigen smaak aan kunt passen zodat hij bijna gelijk gemaakt kan worden aan de mappen in Nova Launcher zoals in de afbeeldingen te zien is. Uiteraard werkt de app bovenop alle launchers die widgets ondersteunen.

Vroegtijdige toegang

De applicatie bevind zich momenteel nog in een beta fase, ook wel vroegtijdige toegang genoemd in de Play Store. Dit betekent dat er nog fouten in zouden kunnen zitten en dat de officiële eerste versie af kan wijken van deze beta versie. Nieuwsgierig geworden? Dan is de app Contextual App Folder gratis te downloaden voor Android via onderstaande button.

Contextual App Folder (C.A.F.)
Contextual App Folder (C.A.F.)
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel