Real Text Search: handige app is CTRL+F voor in het dagelijks leven

De ontwikkelaars van Pandora Development hebben een interessante applicatie in de Google Play Store gezet die nog volop in ontwikkeling is. Het is de app Real Text Search. Met deze handige applicatie doorzoek je bijvoorbeeld documenten of objecten op bepaalde woorden. De app kan gezien worden als CTRL+F in het dagelijks leven.

Real Text Search

Real Text Search is een nieuw uitgebrachte applicatie die zich momenteel in de ‘vroegtijdige toegang’ fase bevindt. Hierdoor is hij officieel nog niet beschikbaar, maar hij is wel gewoon voor iedereen te downloaden uit de Google Play Store.

Real Text Seach is een applicatie waarmee je naar bepaalde woorden kunt zoeken binnen een document of real life omgeving zonder dat je er zelf erg veel moeite voor hoeft te doen.

CTRL+F

Iedereen kent de mogelijkheid van CTRL+F (of CMD+F bij Mac) wel binnen bijna elke toepassing die te maken heeft met tekst. Op die manier kan je snel hetgeen opzoeken waar jij op dat moment naar op zoek bent. Dit is vanaf nu ook mogelijk voor fysieke documenten zoals boeken en andere voorwerpen.

Je typt op je telefoon het woord of de woorden in waar je naar wilt zoeken en je houdt de camera van je telefoon op het document gericht. Na een enkel ogenblik zal de app op elke plek waar dat woord gesignaleerd wordt, een kleine gele balk tonen. Zo weet jij precies waar je moet kijken.

Vroegtijdige toegang en downloaden

Omdat het een applicatie is die met vroegtijdige toegang is vrijgegeven kan het nog wel zo zijn dat hij niet helemaal zonder problemen werkt. Dat is dan ook direct de reden dat hij is vrij gegeven omdat de ontwikkelaar veel feedback hoopt te krijgen en zo de applicatie nog beter kan maken.

Geïnteresseerd in de applicatie? Dan kan je hem downloaden uit de Play Store via de onderstaande button.

Real Text Search
Real Text Search
Ontwikkelaar: Pandora Development
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel