Beeter: een nieuwe, duidelijke Twitter-app voor Android

Beeter is een nieuwe Twitter-app voor Android. Het aanbod van Twitter-apps voor het mobiele platform van Google is al niet klein, maar er is altijd ruimte voor meer, zo lijkt het. Beeter heeft wat weg van Carbon en van Talon, maar dan toch met een eigen insteek.

Beeter

Twitter-apps zijn er in overvloed. Op de redactie gebruiken we voornamelijk de app Tweetings, maar ook deze wisselen we af met Plume en een aantal andere apps. Beeter is een nieuw uitgebrachte Twitter-app waarmee je snel toegang krijgt tot bepaalde functies. In Beeter kan je meerdere accounts toevoegen aan de app en hiervan kan je ook notificaties krijgen.

Wat opvalt aan de applicatie is dat er geen mogelijkheden zijn om het thema aan te passen, maar je alleen een ‘dark theme’ voorgeschoteld krijgt. Dit doet ons een beetje denken aan de Twitter-app Carbon. De mogelijkheden zijn niet onwijs uitgebreid, maar toch heeft de applicatie eigenlijk alles in huis wat je bij een Twitter-app verwacht. Je kan bepaalde woorden en gebruikers dempen en direct een status of foto delen. In een speciaal notificatie-venster krijg je de laatste gebeurtenissen te zien.

Wel missen we nog de mogelijkheid om zelf tabbladen toe te voegen aan de balk. Maar omdat de app nog verder in ontwikkeling is, verwachten we die binnenkort wel te kunnen vinden. Via onderstaande button kan je Beeter gratis uit de Play Store downloaden.

beeter for Twitter
beeter for Twitter
Ontwikkelaar: b0ne.me
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel