Bring! Shopping List: handige boodschappenlijst-app voor iedere gelegenheid

Iedereen heeft er wel eens last van: je gaat boodschappen doen en je komt erachter dat je je boodschappenlijstje bent vergeten of je komt er pas thuis achter dat je de helft bent vergeten te kopen. Bring! is een handige applicatie die je boodschappenlijstjes laat maken voor elke gelegenheid.

Bring! Shopping List app

Wanneer je Bring! voor het eerst gebruikt word je gevraagd om een account aan te maken met je e-mailadres of met je Google-account. Eenmaal ingelogd kun je direct aan de slag met het maken van een lijst. Per lijst heb je de mogelijkheid om de lijst een naam te geven. Vervolgens heb je de mogelijkheid om je vrienden uit te nodigen aan de hand van het e-mailadres van je vrienden.

Boodschappenlijst

Hierna kun je aan de slag met je boodschappenlijstje in de Bring! app. Je kunt per categorie artikelen toevoegen, maar je kunt ook zelf handmatig artikelen toevoegen. Dit is wel zo handig omdat de applicatie (nog) niet in het Nederlands is. Ook kun je aangeven hoeveel je van een artikel nodig hebt. Als je boodschappen aan het doen bent kun je heel makkelijk een artikel van je lijst afhalen door op het artikel te klikken.

Bring! heeft verder ondersteuning voor Android Wear, zodat je je boodschappenlijstje op je smartwatch kunt raadplegen. Een andere functie van Bring! is dat je samen met anderen een boodschappenlijst kunt bijhouden en deze real-time gesynchroniseerd kan worden.

Downloaden

Bring! Shopping List kun je gratis downloaden uit de Google Play Store. Klik hieronder om de app meteen te downloaden.

Bring! Boodschappenlijst
Bring! Boodschappenlijst
Ontwikkelaar: Bring! Labs AG
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel