Brugradar app waarschuwt je voor openstaande bruggen

Als je onderweg bent is een openstaande brug erg vervelend. Niet alleen is wachten voor een slagboom vervelend, het laat ook je reistijd oplopen. Met de app Brugradar voorkom je dat je te laat komt doordat er een brug openstaat.

Brugradar app

Met de Brugradar app kan je precies zien wanneer een brug voor het laatst geopend is. Ook geeft de applicatie aan welke bruggen er nu openstaan, zodat je precies weet of je beter om kunt rijden. Bij het openen van de applicatie valt direct de eenvoud van de applicatie op. Brugradar wijst zich vanzelf en op de kaart zie je precies welke bruggen er zijn opgenomen in de database. Op dit moment zijn alleen een groot aantal belangrijke bruggen in Zuid-Holland en Noord-Holland te vinden in de app.

In de applicatie kan je kiezen uit een aantal bruggen die je kunt toevoegen aan je favorieten. Mocht je elke dag naar je werk gaan over de Botlekbrug, dan heb je snel inzicht in de situatie van deze brug. Dankzij de kleur van de icoontjes zie je direct of er nu een openstaat, groen is dat hij dicht is, rood is dat de brug openstaat.

De Brugradar app is gratis te downloaden via onderstaande button uit de Play Store.

Brugradar
Brugradar
Ontwikkelaar: Brugradar
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel