Crypto Tracker toont alle koersen van cryptomunten zoals Bitcoin

Cryptomunten zoals Bitcoin, Litecoin en Ethereum zijn zeer populair en de waarde van dit virtuele geld is in de afgelopen jaren flink gestegen. Er is dan ook een levendige handel op internet en met de Crypto Tracker app kun je de koersen van vrijwel alle cryptomunten in de gaten houden.

Crypto Tracker

De Crypto Tracker app toont bij het openen van de applicatie de belangrijkste cryptomunten zoals Bitcoin. Je kan de applicatie naar eigen smaak aanpassen door bijvoorbeeld te sorteren op marktwaarde of een lijst met favoriete munten aan te leggen. Zo heb je altijd zicht op wat jouw favoriete cryptomunten doen.

Crypto Tracker app

Met de zoekfunctie vind je snel een cryptomunt in de lange lijst terug. Wanneer je meer informatie over een munt wil bekijken tik je op de betreffende munt. Je krijgt dan extra koersinformatie en kan de historische koers bekijken van de munt. Door op het ster-icoon naast de naam van de munt te tikken merk je een cryptocoin als favoriet aan.

Crypto Tracker

De Crypto Tracker app is gratis beschikbaar in de Google Play Store. Hoewel cryptomunten erg populair zijn, zijn er wel risico’s verbonden aan het kopen en verkopen ervan. Let hierbij goed op dat je weet waar je mee bezig bent en lees je goed in.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel