Pabbl: verdien geld door te kijken naar ‘mooie advertenties’ op je vergrendelscherm

Gratis geld verdienen, daar zijn we denk ik allemaal wel gevoelig voor. Met de app Pabbl is het mogelijk om geld te verdienen door naar je lockscreen, ofwel vergrendelscherm te kijken. De advertenties zijn niet opdringerig en zijn alleen daar te zien.

Pabbl

Pabbl is een app van Nederlandse bodem en maakt het mogelijk om op eenvoudige wijze geld te verdienen. De werking van de app is als volgt; bij iedere keer dat je je telefoon ontgrendeld verdien je punten. Deze punten kan je inwisselen voor verschillende cadeaus. Denk aan een gratis beker koffie, bioscoopkaartjes of kortingsbonnen.

Reclame op je vergrendelscherm

De ontwikkelaars beloven ‘fijne’ advertenties. Dit in de zin van: niet opdringerig, mooi vormgegeven en relevant. Volgens de makers en bedenkers zijn de gangbare advertenties klein, lelijk en opdringerig. Je kunt in de app zelf aangeven welke content je interessant vindt. Plaatjes die op je vergrendelscherm verschijnen kan je vervolgens ook liken of disliken. Hiermee geef je aan of je deze wel of niet interessant vindt. Natuurlijk is het ook mogelijk om de geadverteerde inhoud te bekijken.

Downloaden

Je kunt Pabbl downloaden gratis downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Pabbl - Kortingscodes, Acties en Steam Keys
Pabbl - Kortingscodes, Acties en Steam Keys

Lees ook

Reageer op dit artikel