Diergaarde Blijdorp brengt eigen beestachtige app uit

Diergaarde Blijdorp in Rotterdam heeft een eigen Android-app uitgebracht in de Google Play Store. Met de Blijdorp app ben je helemaal op de hoogte van de dieren, routes en agenda van de dierentuin. Met de plattegrond in de app hoef je niet meer te verdwalen en jij weet alles al over de dieren dankzij de informatie in de app.

Blijdorp app

Voor degenen die een bezoek gepland hebben aan Diergaarde Blijdorp is er goed nieuws. Vanaf nu is er de Blijdorp app waarmee je nog meer uit het bezoek aan de dierentuin kunt halen. Bij het openen van de app zie je direct het laatste nieuws; denk hierbij aan nieuw geboren dieren, of de verjaardag van Bokito dit jaar.

Via het menu onderin beeld kan je direct navigeren naar de verschillende onderwerpen en onderdelen in de app. Zo vind je er de interactieve kaart. Hier kan je niet alleen de hele plattegrond van Blijdorp bekijken, maar je kunt ook kiezen uit verschillende routes. Of je nou alles wilt zien, of alleen de monumenten en botanische hoogtepunten; de app leid je langs de verschillende bezienswaardigheden.

In de agenda zie je welke dieren op welke tijd gevoerd worden. Ook krijg je inzicht in welke voorstellingen er zijn en waar je verzorgers kunt ontmoeten. Voor ieder onderdeel kan je notificaties instellen zodat je tijdens je bezoek aan Blijdorp niks hoeft te missen.

Bij ‘Dieren’ krijg je alle nuttige informatie over de dieren in Blijdorp. Je krijgt een samenvatting met informatie, het leefgebied, of het dier een bedreigde diersoort is en waar het beest voorkomt. Ook vind je interessante weetjes over dieren in de Blijdorp app. Tot slot kan je vanuit de app direct de dierentuin bellen in geval van nood zoals ‘kind kwijt’, EHBO en andere noodgevallen. Je vind er ook de openingstijden, parkregels en andere aanvullende details.

De Diergaarde Blijdorp app kan gratis gedownload worden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Blijdorp
Blijdorp
Ontwikkelaar: Organiq
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel