Earz Solo: leer de muziektheorie op de wijze van Duolingo

Wanneer je graag een muziekinstrument wilt spelen, is het handig de theorie ervan te kennen. Denk aan het lezen van noten en spelen van bepaalde akkoorden. De Nederlandse app Earz Solo helpt je met de muziektheorie op een vergelijkbare manier als Duolingo.

Earz Solo

Earz Solo is een applicatie van Nederlandse bodem. Met de applicatie kun je de muziektheorie op een leuke manier onder de knie krijgen. Volgens de ontwikkelaars is de applicatie geschikt voor alle instrumenten en alle stijlen. In totaal zijn er tien onderdelen die bestaan uit meerdere levels en niveaus. Daarbij is de Earz Solo op geschikt voor zowel beginners als voor experts.

Heb je een favoriet instrument, dan kun je dit aangeven in de instellingen. Dit instrument hoor je dan terug als voorbeeld bij de quizvragen. De bedenkers van de app zijn muziekdocenten en specialisten. Het grote voordeel; het kan gewoon vanaf de bank. Je kunt op een wijze zoals bij Duolingo alles leren over noten, akkoorden, melodieën, intervallen, toonladders, ritmes en meer.

De Earz Solo app kost je eenmalig 4,49 euro en bevat geen in-app aankopen. Daarbij kun je de app dankzij Family geschikt maken voor de gezinsbibliotheek, zodat hij binnen het gezin gedeeld kan worden. De app is te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Earz Solo - Muziekonderwijs
Earz Solo - Muziekonderwijs
Ontwikkelaar: Soundsupply
Prijs: € 8,99
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel