Faily Brakes: race een berg af met kapotte remmen

Faily Brakes is een misschien wat simpel uitziende game, maar de game heeft wel echt een doel. Je moet zo snel mogelijk van de berg afrazen terwijl je auto kapotte remmen heeft. Maar wat maakt deze game zo bijzonder?

Faily Brakes

De naam Faily Brakes zegt eigenlijk al voldoende. Je rijd in een Jeep waar de rem het niet van doet. Het doel is om een zo lang mogelijke rit te maken en zo nodig objecten te ontwijken. Dit is moeilijker dan je denkt, want je kunt de auto alleen naar links en rechts besturen. Hoe verder je komt, hoe meer punten je verdient. Zo geldt ook hoe langer je vliegt door een crash, hoe meer extra punten dit je oplevert.

Om de game extra interessant te maken zijn er onderweg ook power-ups te behalen, dit doe je simpelweg door over een power-up te rijden. Wanneer je over een power-up raast, schiet deze meteen in werking. Een voorbeeld van een van de power-ups is een schild waarmee obstakels geen roet in je eten gooien. Andere opties zijn dat je uit een mannelijke of vrouwelijke bestuurder kunt kiezen en tegen betaling kun je ook andere auto’s kopen.

Downloaden

De game Faily Brakes kan je downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Faily Brakes
Faily Brakes
Ontwikkelaar: Spunge Games Pty Ltd
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel