Fundalert: deze app laat je als eerste jouw droomhuis op Funda vinden

Je droomhuis vinden is nog niet zo makkelijk. Speur je heel Funda af, is er al door iemand anders een optie genomen of zelfs een bod uitgebracht. Met de app Fundalert ben je er voortaan als de kippen bij.

Fundalert

De woningmarkt is al krap genoeg; het speuren naar je ideale huis kan een hele opgave zijn. Daarbij moet je ook nog de mazzel hebben dat er geen andere kapers op de kust liggen; een kans die juist in deze tijd erg groot is. De app Fundalert moet het voor jou een heel stuk makkelijker maken. Deze applicatie geeft je een seintje zodra jouw droomhuis op Funda is verschenen.

Fundalert

Eenmaal gestart krijg je in de applicatie de mogelijkheid om filters aan te maken. Hierbij kun je denken aan verschillende opties, zoals de plaats, de minimum en maximum prijs, het aantal kamers en de oppervlakte van de woning in m2. Hierbij kijkt de applicatie naar het aanbod op Funda en krijg je een melding zodra een woning, die voldoet aan jouw wensen, online komt. Je kunt dan direct de advertentie van het huis bekijken en gelijk dan maar een bezichtiging plannen?

De Fundalert app is een ideale applicatie die je helpt met het zoeken naar een nieuwe woning, of gewoon voor als je nieuwsgierig bent. De applicatie kost je eenmalig 0,79 eurocent. Je kunt de app downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Fundalert
Fundalert
Ontwikkelaar: Kersvers
Prijs: € 0,79
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel