HuisjeHuisje app: gemakkelijk huurwoningen zoeken alá Tinder

Je kunt vanaf nu nog handiger zoeken naar een geschikte huurwoning. Met de HuisjeHuisje app kun je door het woningaanbod van 26 woningcorporaties zoeken.

HuisjeHuisje app

De HuisjeHuisje app is vanaf vandaag beschikbaar in Nederland. Niet iedere doelgroep kan even makkelijk zoeken naar een huurwoning en deze app moet het makkelijker maken om een geschikte huurwoning te vinden. Het zogenoemde scheefwonen wordt als een probleem gezien en woningruil kan een oplossing zijn.

Wanneer je de app voor de eerste keer gebruikt geef je verschillende informatie door van je eigen huurwoning. Denk hierbij aan de maandprijs, een beschrijving, foto’s, oppervlakte en dergelijke. Bij het aanbod kun je swipen zoals bij Tinder; dus uitkiezen door te vegen over de foto.

De HuisjeHuisje app werkt (op dit moment) met 26 woningcorporaties die samen bijna 340.000 huurwoningen in het bestand hebben staan. Je kunt via de app contact opnemen met de verhuurder als je interesse hebt, en wellicht kun je binnenkort wel je spullen inpakken en verhuizen!

Je kunt de HuisjeHuisje app downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

HuisjeHuisje
HuisjeHuisje
Ontwikkelaar: Woningnet N.V.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel