Hebban Boekenapp is dé ultieme app voor leesliefhebber

Hebban is een platform waar je van alles over boeken kunt vinden. Denk aan de nieuwste titels, beoordelingen van andere lezers en inspiratie voor boeken die je mogelijk ook interessant vindt. Daar hoort natuurlijk ook de Hebban app bij.

Hebban app

De Hebban app is een aanvulling op je boekenkast. Want welke boeken heb je al gelezen, welke wil je graag lezen en wat is je beoordeling bij een boek? Dat kun je allemaal terugvinden in je eigen account in de Hebban app. Daarnaast vind je ook diezelfde gegevens van andere leesliefhebbers terug. De applicatie bevat ook een barcodescanner zodat je snel boeken aan je profiel kunt toevoegen en je kunt aangeven dat je een boek hebt uitgeleend.

Een andere handige sectie die je terug kunt vinden in de boeken-app, is het algemene deel. Hier kun je zien welke boeken er binnenkort verschijnen, welke populair zijn en welke het meest gelezen worden. Tot slot vind je ook een overzicht met welke boeken door de redactie uitgelicht worden.

De Hebban app is gratis te gebruiken. Je kunt eventueel inloggen met een Hebban account zodat je ook de persoonlijke functies kunt gebruiken, maar dit is niet verplicht. De app kun je downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Hebban Boeken app
Hebban Boeken app
Ontwikkelaar: Stichting CPNB
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel