Konijnen app bevat alle informatie voor konijnen-eigenaren

Met de Konijnen app heb je alle informatie rondom deze huisdieren binnen handbereik. Handig dus voor alle konijnen bezitters en voor degenen die van plan zijn om een konijn aan te gaan schaffen. Zo vind je informatie over de aanschaf tot aan het zindelijk maken van een konijn.

Konijnen app

De Konijnen app bevat veel informatie over de verschillende onderwerpen die je moet weten. Zo vind je bij de categorie ‘ziek konijn’ de meest voorkomende ziektes met een beschrijving. Hier staat bijvoorbeeld ook beschreven als het na een x aantal dagen/weken nog niet weg is je het beste naar de dierenarts kunt gaan. Bij het onderdeel ‘konijnentaal’ staat er beschreven wat de lichaamstaal van je konijn betekent. De categorie ‘spelen’ bevat tips voor als je konijn bijvoorbeeld graag graaft en staan er afbeeldingen met voorbeelden van huisjes en buizen.

Extra onderdelen zijn ‘advies’. Je wordt dan in app doorgezet naar de website. Hier kun je kiezen waarover je telefonisch advies wilt. Je krijgt maximaal 30 minuten advies. Verder heb je ook nog ‘de winkel’. Hierbij word je ook doorgezet naar de website en kun je o.a. bodembedekking, buitenhokken, drinkflessen, en dergelijke. online kopen. Helaas bevat de app geen zoekfunctie binnen de categorieën.

Downloaden

Je kunt de Konijnen app downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

De Konijnen app
De Konijnen app
Ontwikkelaar: JMango Netherlands
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel