Life’s Game: op een leuke manier je to-do afronden

Om het behalen van je to-do’s leuker te maken heeft de app Life’s Game een goede manier. Je ontvangt namelijk punten voor het afronden van een taak. Maar je kunt ook grafieken inzien van je resultaten. De applicatie heeft nog meer te bieden.

Life’s Game

De app Life’s Game maakt het bijhouden en afronden van je taken een stuk leuker. Als je een taak afrond krijg je namelijk punten en deze kun je ook besteden. Bij het besteden lever je je punten in voor een beloning voor jezelf.

De taken in Life’s Game staan in een duidelijk overzicht. Je kunt daar ook makkelijk zien onder welke categorie het valt, wat de taak is en wanneer deze uitgevoerd moet worden. Helaas kan je als je een taak hebt opgeslagen, deze niet meer aanpassen. Wel kun je hem verwijderen en opnieuw toevoegen.

Wanneer je een taak hebt voltooid kies je voor het vinkje en krijg je ook het aantal ‘zilver’ wat voor de taak is ingesteld. Zo kan je bij het aanmaken van een taak die je niet graag doet bijvoorbeeld extra zilver instellen, zodat het extra motivatie geeft. Met het verdiende zilver kun je sparen voor aangepaste vergoedingen voor je beloning. Verder worden er statistieken bijgehouden zodat je overzichtelijke grafieken kunt inzien. Zowel dagelijks, wekelijks als maandelijks.

Downloaden

De Life’s Game app moet je dus helpen sneller je todo-list af te werken. Je kunt de applicatie gratis downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Life's Game: Make Everyday a Game
Life's Game: Make Everyday a Game
Ontwikkelaar: Tap Studios
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel