Lockable: lockscreen voor je wearable

De smartwatch, ofwel de wearables met Android Wear worden steeds populairder. Naast LG en Samsung komen ook andere merken nu met een eigen moderne horloge. Met de applicatie Lockable die nu is uitgekomen, kan je je smartwatch vergrendelen middels een lockscreen.

Android-apparaten zoals een tablet of smartphone konden al vergrendeld worden middels een vergrendelscherm, en nu is het ook mogelijk om je wearable met Android Wear te beveiligen middels een patroon, pincode of vergrendelscherm.

In de Play Store is nu Lockable uitgebracht. Lockable is een app waarmee je je waardevolle Android Wear-horloge kan beveiligen middels schermvergrendeling. Het ontgrendelen gaat zoals gezegd middels een ingestelde pincode, vooringesteld patroon of gewoon een slotje over het scherm van het horloge vegen.

lockable android wear

In de gratis versie van Lockable kan je enkel gebruik maken van het slotje wat je over het scherm sleept, waarna de smartwatch ontgrendelt wordt. Met een in-app aankoop wordt het ook mogelijk om de patroon-vergrendeling en de pincode-beveiliging te gebruiken. Het instellen van het lockscreen op je Android Wear-horloge gebeurt via de Lockable-app op je smartphone.

Lockable is via onderstaande button gratis uit de Google Play Store te downloaden.

Lockable
Lockable
Ontwikkelaar: Mohammad Adib
Prijs: Gratis+

Via: Mobiflip

Lees ook

Reageer op dit artikel