Google laat mogelijkheden Android Wear zien in nieuwe video’s

Google heeft nieuwe filmpjes online gezet waarin het de mogelijkheden van Android Wear laat zien. Android Wear is het besturingssysteem van de smartwatch/wearables welke draaien op Android. De horloges worden aangestuurd door de Android-smartphone. Op dit moment zijn enkel de basisfuncties nog maar te gebruiken, maar dit zal snel veranderen zo is de verwachting.

Op het YouTube-kanaal van Google heeft de zoekmachine-gigant nieuwe video’s online gezet van Android Wear. De video’s laten zien waartoe een wearable met Android Wear allemaal toe in staat is. Wat bijvoorbeeld tot uiting komt in de video’s is dat een Android Wear-smartwatch altijd waterbestendig is, dit is een eis vanuit Google. Op dit moment zijn er twee wearables te koop; de Samsung Gear Live en de LG G Watch. Het aanbod wearables zal echter dit jaar nog uitgebreid gaan worden met de langverwachte Motorola Moto 360.

Daarnaast laten de filmpjes zien in welke situaties Android Wear erg handig kan zijn, en wat het voor je kan doen. We kunnen hier wel alles uit gaan leggen over wat je in de filmpjes ziet, maar het handigste is natuurlijk om ze te bekijken :). Je kan de filmpjes over Android Wear hieronder bekijken.

Lees ook

Reageer op dit artikel