‘Moto 360 met Android Wear pas in 4e kwartaal in de winkels’

Een bron binnen Motorola Australië heeft laten weten dat de Moto 360 pas in het vierde kwartaal in de winkels komt te liggen. Fanatieke gadget-liefhebbers wachten al sinds de aankondiging van de Moto 360 op het moment dat de strakke wearable in de schappen komt te liggen. Helaas lijkt het er nu op dat we nog even geduld moeten hebben.

Een product-manager van Motorola heeft te kennen gegeven dat de wearable van Motorola; de Moto 360, pas in het vierde kwartaal zal worden uitgebracht. De smartwatch van Motorola met Android Wear zal echter wel voor de kerst de winkels bereiken. Op de Moto 360 wordt door vele gadget-liefhebbers al weken (al dan niet maanden) gewacht. Oorspronkelijk zou Motorola in de zomer van 2014 de Moto 360 in de winkels willen leggen.

Moto 360

Omdat op de website van Motorola nog steeds ‘Zomer 2014’ staat, is het nog steeds mogelijk dat Motorola de Moto 360 binnen enkele weken uitbrengt. Wellicht dat alleen in Australië de gadget-liefhebbers een aantal maanden moeten wachten. Vermoedelijk wil Motorola in Australië de Moto 360 als accessoire bij een smartphone ‘meegeven’. Samsung doet dit bijvoorbeeld met de Samsung Gear Fit met de Samsung Galaxy S5, en LG doet dit in sommige landen met de LG G3 en de LG G Watch. De kans is aanwezig dat Motorola dit wil gaan doen in combinatie met de Moto X2, die vermoedelijk op de IFA in Berlijn wordt aangekondigd.

Wij denken dat Motorola voor de Europese markt de Moto 360 zal gaan introduceren op de IFA in Berlijn, samen met een eventuele opvolger van de Moto X. Vermoedelijk zal dan een aantal weken later de Moto 360 uitgeleverd gaan worden. Echter is dit puur een vermoeden, niets is nog zeker. Het is ook mogelijk dat we inderdaad ook de Moto 360 pas in het vierde kwartaal van 2014 kunnen verwachten.

Bron

Lees ook

Reageer op dit artikel