Moto 360 (2e generatie) krijgt update Android Wear 2.0

De Moto 360 (2e generatie) krijgt vanaf nu een update uitgerold waarmee gebruikers een hoop nieuwe functies krijgen. Het gaat om de Android Wear 2.0 update die eerder al voor andere smartwatches werd uitgerold.

Moto 360 (2e generatie): Android Wear 2.0

Motorola is begonnen met het verspreiden van een nieuwe update voor de tweede generatie van de Moto 360. Het bedrijf heeft bevestigd dat vanaf nu begonnen is met het gefaseerd uitrollen van Android Wear 2.0. Deze update brengt een aantal nieuwe functies en verbeteringen naar de wearable.

Moto 360 2nd gen

Zo is er een nieuwe interface met een eigen Play Store en worden apps voortaan direct op je smartwatch geïnstalleerd. Ook zijn er vernieuwde wijzerplaten, is er een toetsenbord, een vernieuwde vormgeving en nog veel meer. Op termijn zal de update ook voor de Moto 360 Sport verschijnen. Voor de eerste generatie Moto 360 komt de Android Wear 2.0 update niet beschikbaar.

Zoals gezegd krijgt de Moto 360 (2e generatie) vanaf nu de update gefaseerd uitgerold. Het kan dus even duren voordat de update bij jou beschikbaar is.

Lees ook

Reageer op dit artikel