Geen Android Wear 2.0 voor eerste generatie Moto 360

Motorola zal de eerste generatie van de Moto 360 smartwatch geen update geven naar Android Wear 2.0. Deze bevestiging heeft Motorola gedaan op social media. Tijdens Google I/O 2016 werd Android Wear 2.0 aangekondigd en deze versie bevat verschillende verbeteringen en nieuwe functies.

Moto 360

De eerste generatie van de Motorola Moto 360 krijgt niet de update naar de nieuwste versie van Android Wear. Op social media laat de support-afdeling van Motorola weten dat het toestel niet de update naar Android Wear 2.0 zal krijgen. De verwachting is wel dat de huidige generatie van de Moto 360 en Moto 360 Sport de update zal ontvangen.

moto 360

Android Wear 2.0 is de nieuwste versie van de aangepaste Android-versie voor de smartwatches. Versie 2.0 werd aangekondigd tijdens de ontwikkelaarsconferentie Google I/O 2016. Eerder schreven we al welke smartwatches de update naar 2.0 zullen ontvangen. Mocht je benieuwd zijn naar de nieuwe functies in Wear, raadpleeg dan ons artikel over Android Wear 2.0. Hieronder vallen onder andere het nieuwe Material Design voor Android Wear.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel