Moto 360 geïntroduceerd met metalen armband, Moto Body en nieuwe watchfaces

Motorola heeft de Moto 360 met een metalen armband geïntroduceerd. Het was al langer bekend dat de huidige armbanden voor de smartwatch van Motorola niet de enige waren, maar nu zullen ze ook te koop worden aangeboden. Daarnaast heeft Motorola diverse andere verbeteringen aangekondigd voor de Moto 360.

Metalen armband Moto 360

Motorola heeft de metalen armband van de Moto 360 geïntroduceerd. De metalen armband is er in twee soorten roestvrijstaal-kleuren, namelijk in licht of donker. Het model met de metalen armband zal een prijskaartje krijgen van 299 dollar.

Watchfaces voor Moto 360

Motorola voorziet de Moto 360 binnenkort ook met zogenoemde nieuwe watchfaces, waarmee de wijzerplaat van de wearable nog verder gepersonaliseerd kan worden. De nieuwe watchfaces maken het ook mogelijk om zelf een wijzerplaat te ontwerpen voor je Moto 360. De update voor de watchfaces wordt binnenkort uitgerold via de app Moto Connect.

Moto Body

Moto Body is een nieuwe functie op de Moto 360. Met deze gezondheidssoftware op het horloge, kan je een gezondere levensstijl creëren. Je kan je stappen, afstand, hartslag en het aantal verbrande calorieën bijhouden. Met deze informatie zorgt het horloge ervoor dat je met nieuwe doelen gemotiveerd wordt.

Moto 360 in Nederland

De Moto 360 is op dit moment nog niet verkrijgbaar in Nederland, maar dat zal niet lang meer duren. Naar verwachting ligt vanaf volgende week de Moto 360 in de Nederlandse winkels.

Motorola Connect
Motorola Connect
Prijs: Gratis

via

Lees ook

Reageer op dit artikel