Google’s eigen smartwatch komt begin 2017: Pixel Watch?

In het eerste kwartaal van 2017 moet de nieuwe, eigen smartwatch verschijnen van Google. Deze eigen Google smartwatch zal voorzien zijn van Android Wear 2.0 en al eerder verschenen er berichten over een eigen smartwatch van het bedrijf.

Google smartwatch

De merken Huawei, Motorola en LG kwamen eerder met het nieuws voorlopig geen nieuwe smartwatch meer op de markt te brengen. Google lijkt echter niet te stoppen met het ontwikkelen van producten en lijkt binnenkort te komen met een eigen smartwatch. In juli kwamen al berichten naar buiten over een eigen Google smartwatch, inclusief renders van het prototype.

Google Angelfish en Swordfish

Of het er om één of toch om twee gaat, is op dit moment niet duidelijk. De specificaties zijn ook nog niet bekend, al zouden één van de horloges voorzien zijn van GPS en 4G. Allebei zijn ze voorzien van Android Wear 2.0. De bekende leaker Evan Blass (Evleaks) laat weten dat in het eerste kwartaal van 2017 de watches uitgebracht moeten worden. Het is niet bekend hoe het horloge gaat heten; misschien wordt het wel Pixel Watch.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel