Lowlands 2015: twee must-have apps

Dit weekend reizen tienduizenden mensen naar Flevoland voor Lowlands 2015. Het muziekfestival in Biddinghuizen wordt dit jaar voor de 23e keer gehouden en tientallen artiesten laten daar hun muziek horen. Met deze twee Android-apps haal je alles uit Lowlands 2015, een van de grootste muziekfestivals in Nederland.

Lowlands 2015

DroidApp heeft voor Lowlands 2015 twee handige Android-apps voor je, om zo alles uit het Lowlands-weekend te halen. Dit jaar treden er weer een groot aantal bekende artiesten en bands op. Bastille, Chef’special, The Chemical Brothers, Echosmith, Kenny B, Kodaline, Major Lazer en Years & Years zijn onder andere aanwezig op Lowlands 2015.

Lowlands 2015 app

Lowlands 2015 app

De Lowlands 2015 app is de officiële app van het muziekfestival. Je kan in de app alle informatie vinden rondom het evenement. Om niet je favoriete artiest te missen krijg je een notificatie als er nieuws rondom diegene is. In de app heb je ook de plattegrond met de voorzieningen, de uitgangen en de verschillende podia.

Lowlands 2016
Lowlands 2016
Ontwikkelaar: The Capitals BV
Prijs: Gratis

Lowlove – Lowlands 2015

Lowlove Lowlands 2015

Een andere handige app voor de bezoekers van Lowlands 2015 is Lowlove. Deze applicatie geeft je een half uur voor aanvang een melding als je favoriete artiest gaat optreden. Dankzij de kaart in de app vind je direct je weg naar het desbetreffende podium. Natuurlijk geeft de app je ook een overzicht van de artiesten die op komen treden en kan je je persoonlijke programmagids samenstellen.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel