Monotweety laat je snel twitteren vanuit je notificatiebalk

Als je even snel een tweet de wereld in wilt sturen dan moet je daarvoor nu nog een Twitter-app openen. Met Monotweety kun je deze stap overslaan en razendsnel een tweet versturen.

Sneller twitteren

Wanneer je je volgers op Twitter van een live-verslag wilt voorzien dan kun je dit voortaan ook met Monotweety doen. De app Monotweety laat je namelijk snel twitteren vanuit je notificatiebalk. Tik op de tweet knop in de notificatiebalk om je nieuwe tweet te componeren. Heb je de perfecte tweet opgesteld dan kun je deze verzenden vanuit dezelfde notificatie.

Monotweety

Het is met Monotweety niet mogelijk om tweets van anderen uit te lezen, hiervoor heb je nog steeds een volledige Twitter-app nodig. De instellingen in Monotweety zijn daarom ook minimaal, je kunt uitloggen, de notificatie in- of uitschakelen en je profiel openen. Maak je geen gebruik van Android 7.0 Nougat dan opent er een dialoogvenster waarin je net zo snel kunt twitteren.

Monotweety

Monotweety is een gratis applicatie die je kunt downloaden uit de Play Store. De applicatie is een open source project wat betekent dat app ontwikkelaars zelf bijdrages kunnen leveren aan het verbeteren van de app.

Monotweety - tweet from notification
Monotweety - tweet from notification
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel